Problemer i lande med høje swaprater

At sælge valutaer med lav rente og købe valutaer med høj rente er grundlaget for at få swaprenter. Så længe de nationale renter ikke ændres, vil swappoint ikke ændre sig væsentligt. Dette skyldes, at swappoint genereres af renteforskellen. Vi sælger for det meste japanske yen og køber udenlandsk valuta, så hvis renten på den japanske yen stiger, vil swaprenten på enhver valuta gå ned. Selvom du bruger swappoint til at beregne en bestemt årlig rente, hvis renteforskellen mellem Japan og andre lande ændres på grund af en pludselig stigning i renten, vil den fremtidige plan ændre sig. Også, hvis du kun har brug for en høj rente-valuta, fungerer det ikke. Lande med høje renter har grunde til høje renter. Udover et højt vækstpotentiale er der andre grunde til højere renter. Det er muligt, at landet har en høj landsrisiko, hvilket indikerer graden af ​​risiko for det spekulative land, og valutaen har en høj inflation, og den faktiske monetære værdi er faldende. I et land med høj inflation har den monetære værdi en tendens til at falde, så der er en risiko for, at yenen uundgåeligt stiger, og tabene stiger. Desuden vil valutakursen svinge lidt, selv med valutaer med høj rente, hvis den samlede mængde penge, der cirkulerer på markedet, er lille. Med andre ord er valutakursudsving ret små, og vi skal se efter en stabil valuta. I Forex, hvis du har udenlandsk valuta, kan du få swappoint hver dag uden at gøre noget, men lad os styre den mindste risiko. Lad os så tænke på operationskonceptet, hvad du vil øge dette byttepunkt for, og hvor meget du vil tjene til sidst.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!