Ondsindede tricks fra Sarakin-forhandlere

Når de modtager et lån fra forbrugerfinansiering, vil mange mennesker gerne bruge det fra et sted, hvor renten er lav, og det er let at låne. På en måde, der udnytter forbrugernes ønsker, bruger ondsindede Sarakin-forhandlere sig aktivt til at skabe ublu fortjeneste. Der er folk, der kaldes henvisningsbutikker, der bruger meget plausible foldere og direct mail til at lokke kunder og siger: “Jeg låner til en lav rente.” Det, der introduceres på dette tidspunkt, er en helt anden virksomhed end den, der håndterer foldere. Annoncøren driver ikke en finansiel virksomhed og føres kun til en Sarakin-forhandler, der ikke har noget at gøre med virksomheden. Derfor får du en kommission. Der er også en såkaldt arrangør. Vi bruger lokkeannoncer til at invitere flere debitorer med sætninger som “organiser gæld til lave renter”. Hvis du tager invitationen, bliver du entusiastisk opfordret til at rydde op i flere gæld, have en dårlig advokat med en Sarakin-forhandler og bede skyldneren om at tilbagebetale hver måned for mindre end før. Ved første øjekast kan det virke lettere, men faktisk er pengene ikke blevet betalt til kreditorerne (sarakin-forhandlerne). Ublu gebyrer opkræves undertiden som et reorganiseringsdepositum, og tricket er, at du bare mister penge, og tilbagebetalingen slutter ikke. Selvom du ikke har forbindelse til indløsning, skulle du have hørt udtrykket lånhaj. Det er en ond Sarakin-forhandler, der låner penge uden at være registreret af Financial Services Agency og låner penge til en høj rente, der meget overstiger den maksimale rente i rentebegrænsningsloven og investeringsloven. Der findes en bred vifte af teknikker fra ondsindede leverandører. Selvom en god historie er skrevet i en chirashiya eller direct mail ved første øjekast, skal du være forsigtig med muligheden for, at der er noget galt med den.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!