Typer af skolelån

Offentlige og private uddannelseslån er forskellige. Karakteristikken ved offentlige lån er, at de har en fast rente og en lav rente. Private lån har relativt løse indkomstbegrænsninger, lånetak og brugsbegrænsninger, men garantiafgifter og renter er højere end offentlige lån. Rentepræferencekampagnen afholdes dog afhængigt af sæsonen for private skolelån, så målet er fra efterår til forår. Den officielle version af uddannelseslånet er det generelle uddannelseslån. Dette finansieres af Japan Finance Corporation. Derudover er der pensionsuddannelseslån, der håndteres af pensionsvelfærdsforeninger i hver præfektur, og postlån, der håndteres af postkontorer. Målgruppen er forældre til studerende, og der er begrænsninger for husstandsindkomst og andre faktorer. Ikke kun kan det bruges til universitets-, kandidatskole- og juniorskoleudgifter, men det er også godkendt til brug i uddannelsesfaciliteter såsom gymnasier, fagskoler, forberedende skoler, gymnasier med specialskoler og anden erhvervsudviklingsevne skoler. Op til 2 millioner yen vil blive finansieret afhængigt af den årlige husstandsindkomst. Private uddannelseslån findes i en række produkter fra lokale banker og arbejdsbanker. Private lån har en grænse på ca. 3 millioner yen eller derunder, og der er mange typer med løse begrænsninger. Rentesatser er også variable og faste, og tilbagebetalingsplaner og sikkerhedsindhold varierer afhængigt af produktet. Når der tages renteincitamenter, tager nogle banker hensyn til, hvilke transaktioner de har foretaget med deres generelle konto. Når vi beslutter grænsen, ser det ud til, at vi kan undersøge brugen af ​​andre lån, billån og indløsningsstatus.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!