Ekstra bid fastholdelsestid

Det er et ekstra deltidsjob, der ikke har en fast tilbageholdelsestid. Deltidsjobbelønninger afholdes for hvert job i tilfælde af ekstramateriale. Optagelse tager lang tid og kan bindes i lang tid, eller det kan ende med et øjeblik. I begge tilfælde er deltidsjobgebyret det samme. Et ekstra deltidsjob tager tidligst 3 timer og kan længst overstige 10 timer, men det er normalt omkring 5 timer. Imidlertid er tilbageholdelsestiden for det ekstra deltidsjob det tidspunkt, hvor de fleste af dem venter. Faktisk er den tid det tager at skyde ikke så lang. En måde er at medbringe en bog eller et spil, så du kan bruge din fritid. Lejlighedsvis slutter det uden en ekstra drejning. Selvom du venter længe på et ekstra deltidsjob, bliver du muligvis ikke kaldet til at skyde. For eksempel når du ikke kan skyde den planlagte scene på grund af vejrproblemer, eller når du ændrer tidsplanen, som du har tænkt dig at bruge ekstra og beslutter ikke at bruge den. Selvom du ikke deltager i optagelsen, får du et deltidsjob, hvis du bliver tilbageholdt. Også, hvis du ikke kan se dit ansigt tydeligt på skærmen, kan du deltage i det samme arbejde som en ekstra. Det kan være svært at blive kaldt, hvis ansigtet tydeligt afspejles i det samme arbejde. Det kan være fordelagtigt at have et ekstra deltidsjob uden tur, afhængigt af hvordan du tænker på det. Formålet er dog at afspejle sig i arbejdet så meget som muligt, og folk, der har et sekundært deltidsjob, kan føle sig lidt skuffede.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!