Begyndere skal prøve Virtual Forex

For dem, der er nye i Forex, anbefaler vi virtuel handel, hvilket først er en fiktiv transaktion. Det er begyndelsen på FX, at forskellige ord, som du aldrig har hørt, kommer ud. De grundlæggende ord “swap” og “gearing” til start af Forex vises i de fleste ordlister, og på en eller anden måde forstås nuancerne, når du læser dem. Men glidning, stop tab, tab af tab … Selvom der er en forklaring, hvad er det? Jeg tror, ​​der er mange mennesker, der ikke kommer til det punkt. Desuden kan dette udtryk variere lidt afhængigt af leverandøren. Også når du starter Forex, selvom du ikke er en nybegynder Forex-investor, skal du først gå gennem barrieren og forhandlervalg. For at sammenligne leverandørernes egenskaber er det nødvendigt at sammenligne spreads, tabsniveauer og marginer, men hvis du ikke forstår vilkårene, forstår du det ikke. Måske forstår nogle mennesker ikke terminologien og er forvirrede ved første trin. Virtuel handel er at købe og sælge fiktive penge og kende atmosfæren som rigtige penge. Perfekt til begyndere at få en fornemmelse af FX. Det vil være en øvelse at kende holdningen til faktisk at flytte penge, og du kan opleve mekanismen. Registrering er gratis, og hvis du med succes kan øge dine aktiver inden for perioden, kan du få en gratis gave. Jeg tror, ​​at der er mange begyndere, der er meget motiverede til FX og aktivt vil indarbejde viden, men ikke kommer med et konkret image. Ved at have en virtuel oplevelse på forhånd, hvilken type operation der skal udføres, og hvilken slags situation der vil opstå i en reel transaktion, bliver det lettere at forberede og planlægge en strategi.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!