Skatter ved åbning af et hjem

Hvis du starter din virksomhed et stykke tid efter åbning af dit hjem, øges din indkomst. Når det sker, er jeg bekymret for skatter. At tænke på skat er vigtigt for en vellykket hjemmeforretning. Da jeg åbnede mit hjem, forventede jeg ikke meget indkomst, og selvom jeg havde følelsen af ​​”lad os prøve det,” steg min indkomst, og jeg bemærkede, at min indkomst var højere end forventet. Det er også muligt. Jeg er meget glad for dette, men skatter er et ikke-ubetydeligt problem. Tjenestearbejdere skal muligvis indgive en selvangivelse. Det var da jeg tjente mere end 200.000 yen ud over den løn, jeg oprindeligt modtog. Der kan være flere fordele ved at oprette en virksomhed. Det er, når det årlige overskud er omkring 8 millioner yen. Hvis du for alvor starter en virksomhed som eneejer, er du forpligtet til at indgive en selvangivelse. Disse skatter skal holdes for øje for at sikre succes for din virksomhed. Jeg tror, ​​at salgsevne også er en vigtig faktor i videreudvikling og succes med at åbne et hjem. At have et forhold til mennesker er at arbejde. Virksomhed kan ikke etableres uden mennesker. Selv hvis du starter dit eget hjem, har du brug for andres magt for at få succes. Derfor har du flere muligheder for at mødes og tale med mennesker, når du lykkes. At værdsætte forhold til mennesker fører til at udnytte enhver lejlighed til din egen. Det, der er vigtigt i alle aldre, er forholdet til mennesker.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!