Flytter deltidsjob

Hvad gør du, når du flytter på deltid? Jeg har det indtryk, at bevægelige relationer er deltidsjob for folk, der er sikre på deres fysiske styrke, men nogle gange kræver de også omhyggeligt og delikat arbejde. Det pæne ved dette deltidsjob er, at du kan få et anstændigt deltidsjob. Afhængigt af virksomheden kan du nogle gange få et tip fra kunden. Selv hvis du ikke gør det, tjener du i gennemsnit lidt under 10.000 yen om dagen. Som et deltidsjob med manuelt arbejde er det vigtigste fysiske styrke og udholdenhed. Det er ikke ualmindeligt, at folk har svær ømhed i musklerne her og der. Vanskeligheden ved at flytte er anderledes, uanset hvor du bevæger dig hen. Hvis du flytter til et enfamiliehus, skal du bruge smalle korridorer og trapper til at bære en masse tung bagage, men hvis du flytter til en lejlighed, kan du bruge elevatoren. Når du bruger trappen til at bringe alle møblerne ind, er arbejdskraften meget anderledes end når du lægger de samme møbler på første sal, eller når du kan bruge elevatoren. Det kan være mere givende at søge et deltidsjob til et flyttefirma eller ansøge direkte end at søge et job gennem et vikarbureau. Da april er toppen af ​​flytning, vil deltidsjob være optaget fra midten af ​​marts til midten af ​​april. Derfor har jeg meget arbejde, men fordi jeg har meget arbejde, skal jeg muligvis flytte to steder om dagen. Selvom min krop bliver smertefuld, er jeg bekymret for, om jeg skal arbejde for at tjene penge eller for at bevare min fysiske styrke.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!