Valg af et Forex Trading Company for begyndere

Når du starter Forex, er det den første ting at vælge en erhvervsdrivende, åbne en konto og deponere penge. Funktionerne varierer afhængigt af den erhvervsdrivende, så lad os sammenligne forskellene, inden vi foretager et valg. Det er en partner, der deponerer uerstattelig ejendom. Valutahandlere var først under tilsyn af Financial Services Agency, før 2005-revisionen af ​​Financial Futures Act. Det var indtil revisionen af ​​Financial Bonders-loven, at der var mange problematiske virksomheder, der pludselig ringede og vækkede kundernes bekymring og grådighed og anbefalede kapitalforhøjelser og mange transaktioner. Dette kan virke skræmmende, men nu, hvor situationen forbedres betydeligt, skal du kigge efter en stor eller god. Som en begynders introduktion til Forex, hvis det er muligt, skal du eje flere konti i stedet for at indsnævre dine handelspartnere til en erhvervsdrivende. Selvom den erhvervsdrivendes handelssystem af en eller anden grund holder op med at arbejde, kan du fortsætte med at handle, hvis du har en konto hos en anden erhvervsdrivende. Find ud af, hvor meget det koster at foretage en transaktion, og om der er andre afholdte omkostninger. Selvom du er et Forex-handelsselskab, er der forskellige fordele, såsom høj gearing og høje swappoint. Løftestangsberegningsmetoder og tabsnedskæringer (systemer, der automatisk afregnes, når tab opstår over et bestemt niveau), er også forskellige for hver enkelt. Især tabskæring er et vigtigt sted, der kan siges at være en sikkerhedsventil til FX, så lad os forstå det godt. Bortset fra dette er der spørgsmål som handelssystemets stabilitet, supportniveauet, indholdet af de markedsoplysninger, der gives, og om der er problemer med fondens beskyttelse.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!