Rentesatser for Sarakin-forhandlere

Den første ting, du skal kontrollere, når du bruger Sarakin, er rentesatser. Hvis du får et lån uden at vide, hvordan renterne stiger, kan du blive overrasket over den uventede tilbagebetaling. Renten på et kontant lån er omkostningerne ved at låne penge. Brugeren skal tilbagebetale de lånte penge ved at tilføje den rente, der er beregnet af den aftalte rente, til hovedstolen. Rentesatser bestemmes af de enkelte finansielle virksomheder og kan variere afhængigt af grænsen og lånemålet. Loven sætter en øvre grænse under investeringsloven og loven om begrænsning af rentesatser. Den maksimale rente er 29,2% som fastsat i investeringsloven, og overtrædere vil blive idømt en bøde på op til 10 millioner yen eller fængslet i op til 5 år. Store finansielle virksomheder har sat tal lige under 29%. På grund af problemet med forskellen mellem de tal, der er angivet i investeringsloven og rentebegrænsningsloven, er den øvre rentegrænse sænket til 20%. Den specifikke reduktion vil være tre år efter revisionen af ​​loven, og renten tillades op til 25,5% i de næste to år. Når du bruger forbrugerfinansiering, er det nødvendigt at være opmærksom på rentesystemet i nogen grad på forhånd. Jo længere du indstiller tiden til at gennemføre tilbagebetalingen, jo højere vil renten være. For eksempel, hvis du låner 1 million yen og betaler det hele på én gang, og hvis du returnerer 30.000 yen hver måned, vil det endelige beløb, du betaler, være meget forskelligt. Hvis du returnerer det hele på én gang et år senere, vil det være 1,29 millioner, men hvis du betaler det hver måned, vil det tage næsten 6 år, og renterne vil være høje, og det endelige beløb vil være 2.079.000 yen.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!