Daglærer og internetcaféflygtning

Der ser ud til at være et dybt forhold mellem dagarbejdere og internetcaféflygtninge. Nogle mennesker bor i 24-timers internetcaféer og manga-caféer. Det ser ud til, at der er mange mennesker, der indtil nu har forladt deres forældres hjem eller lejligheder, hvor de boede på grund af huslejeoverskridelse eller familieforhold. Internetcaféflygtninge kaldes almindeligvis internetcaféer, og om morgenen går de på deltid som dagarbejder. Internetcaféflygtninge er villige til at arbejde i modsætning til gadebeboere, der generelt ikke er villige til at arbejde. Fra og med 2007 estimeres og meddeles antallet af internetcaféflygtninge så højt som 5.400. Det ser ud til, at der er internetcaféflygtninge i en bred vifte af aldersgrupper, fra 50’erne til 30’erne, og overraskende er der omkring 40% af kvinderne. De fleste af ansættelsesformerne er ikke-regelmæssig ansættelse for internetcaféflygtninge. I arbejdet med dagarbejde er det usandsynligt, at titusinder af yen såsom husleje og forsyningsselskaber regelmæssigt bliver indsamlet som indkomst. Du har ikke altid et job hver dag, og det er en dagarbejders deltidsjob, som den daglige husleje bruges til at opretholde dagens liv. På internetcaféer er natpakker billigere at overnatte sent om aftenen, og du kan bruge brusebadet inde i butikken for at opretholde en minimal levestandard. Internetcaféflygtninge kan ikke åbne en konto. Fordi jeg ikke har en adresse. Da vi ikke kan generere en stor månedsløn, lever vi uundgåeligt den dag, og som følge heraf er der for mange sociale ulemper.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!