Forholdsregler for nybegynder FX

Selvom du ikke er nybegynder, er du bekymret for valutasvingninger forårsaget af den pludselige depreciering af yen og yenens appreciering. Naturkatastrofer som jordskælv, tsunamier og tørke påvirker også valutakurser. Svingninger i valutakurser på grund af pludselige naturkatastrofer kan ikke forudsiges, uanset hvor hårdt du prøver. Selvom du fortsætter med at studere, hvis du ikke erhverver evnen til at kende fremtiden, vil du ikke vide om naturkatastrofer, og du vil ikke være i stand til at forudsige valutakursen perfekt. Som en selvfølge er nybegynderforhandlere ikke i stand til at udføre avanceret mental træning som at opretholde et normalt sind på grund af den pludselige opskrivning og afskrivning af yenen. Selvom du tror, ​​du er vant til det, kan den kraftige stigning og fald gennem årene forekomme i næste øjeblik. Der er absolut intet finansielt marked. Der er også en risiko for impulsiv reaktion baseret på momentum og forbigående vurdering på stedet. For at styre risikoen for valutahandel med en fast antagelse af situationen på det finansielle marked så meget som muligt, lad os lægge et tabskort (stop loss) fast. Dommen går galt, hvis du har et stort urealiseret tab. Stop tab er en ordre, der automatisk bekræfter tabet, når det urealiserede tab når en bestemt værdi. Selvom du mener, at du skal give op og afregne, når det urealiserede tab når XX millioner yen, er der nogle mennesker, der ender med et urealiseret, urealiseret tab, der er for stort. Det overses ofte i begyndere Forex, men det er vigtigt ikke at tabe mere end at tjene penge. Det mest uhyggelige er, at du ikke har råd til at genudvide dine aktiver i Forex, fordi du ikke satte et stoptab. Der er intet du kan gøre uden rektor for at gribe muligheden. For begyndere bør du kun undgå at lave en enkelt fejl for stor og uoprettelig. Af den grund, lad os foregribe det værste og tage handling.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!