Tab af forældelsesfrist og frafald af forældelsesfrist

Forældelsesfristen fastsætter afkald og tab. Når du tæller forældelsesfristen for tilbagebetalinger, skal du kende begge vilkår. Civilloven fastsætter, at du ikke må love ikke at udøve retten til recept på kontrakttidspunktet. Med andre ord er afkald på forældelsesfrist en ulovlig handling ved at give et løfte til den anden part om ikke at bruge retten til forældelse. Dette er en lov, der beskytter låntager og forhindrer, at positionens svaghed bruges på kontraktstidspunktet. Men hvis denne artikel fortolkes i den modsatte retning, kan fordelene ved forældelsesfristen fraviges, efter at forældelsesfristen er afsluttet. I modsætning til opgivelse betyder tab af forældelsesfrist, at forældelsesfristen ikke udløber, selv efter mange år er gået. Med andre ord skal du stadig betale din gæld tilbage. Selvom forældelsesfristen er fastlagt, går retten til forældelsesfristen tabt, hvis du accepterer tilbagebetalingen eller accepterer tilbagebetalingen. Der er en grund til tabet af forældelsesfristen, og selvom jeg var villig til at betale, før forældelsesfristen blev etableret, ville krav om udryddelse af gæld ved at vide, at forældelsesfristen blev etableret, skuffe den anden parts forventninger. , Det afhænger af ideen om, at det er uforeneligt med aldringsmåden. En forældelsesfrist, når den først er frafaldet, anvendes ikke længere. Det er den store forskel mellem opgivelse og tab. Antallet af dage kan genoptælles, hvis det nulstilles på grund af tab af forældelsesfrist.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!