Virtuel handel

Jeg tror, ​​at der er mange mennesker, der ønsker at starte efter at have lært mekanismen og tipene på en anden måde, snarere end at starte FX i en bumpende produktion. For dem, der ønsker at prøve Forex på en simuleret måde, er der en demo-version af Forex trading kaldet Virtual Trade, som du kan deltage gratis i på Internettet. Hvis den erhvervsdrivende, du vil bruge, udfører virtuel handel, skal du være med os. Du kan også kontrollere skærmens synlighed og brugbarhed. Det er lettere at forstå selv en fiktiv, hvis du rent faktisk bruger det, snarere end at huske det i en bog. Lad os prøve, hvordan vi bestemmer gearingen og justerer handelsvolumen. Den hurtigste måde at forstå er at opleve en tilstand, der er så tæt på produktionen som muligt. Du kan blive forvirret af de vilkår og aflæsninger, du ikke har hørt, men når du først er vant til det, kan du bruge det naturligt. Der er også steder, hvor virtuel handel bestrides ved at dividere deadline, så du kan udfordre som en begynders introduktion til Forex. Du kan også øge dine aktiver og vinde præmier. Da børsen bruger den faktiske kurs, kan du øve dig på, hvad der vil ske i produktionen. Gennem oplevelsen af ​​virtuel handel vil det også hjælpe med at dyrke roen, når markedsprisen bevæger sig markant, eller der opstår uventede urealiserede tab. Tværtimod er det interessant at forsøge at gøre et stort tab med en følelse af leg, og tværtimod er du fri til at udfordre seriøst med det formål at den faktiske forestilling. En af fordelene er, at du kan opleve fiaskoer i demo-handler, så du ikke laver uoprettelige fejl i rigtige handler. Der er meget at lære, når du starter Forex, men lad os blive fortrolig virtuelt.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!