Ved refinansiering af et pant med en langvarig fast rente

Hvordan du refinansierer dit pant afhænger af din individuelle sag. Behovet for refinansiering og den ideelle form afhænger af tilbagebetalingsplanen og udsigterne for familiens fremtid. For husstande, der opfylder følgende betingelser, vil det være lettere at tilbagebetale, hvis du tegner et pant til en fast rente. Dette er tilfældet, hvis husstandens indkomst ikke ændres væsentligt, for eksempel hvis manden arbejder for en virksomhed med en stabil indkomst, og barnet også går videre til en national offentlig skole. Faste renter anbefales også til dem, der ikke har til hensigt at øge deres opsparing og betale sig med det samme. For dem der vil ændre deres liv på grund af jobændringer, uafhængighed eller ægteskab i fremtiden, er det bedre at have mindre udsvingsfaktorer. For disse mennesker anbefales refinansiering til et fastforrentet realkreditlån, der er mindre modtageligt for risikoen for rentesvingninger. Også for dem, der sandsynligvis mister indkomst i fremtiden, er der en metode til kun at øge pantets tilbagebetalingsbeløb i begyndelsen og derefter gradvist reducere den månedlige byrde. Dette er tilfældet, hvis et af parene har til hensigt at afslutte deres job eller planlægger at skifte job, når forældrene begynder. Hvis refinansiering af et pant kan reducere dit samlede tilbagebetalingsbeløb, bør du overveje dem, der sandsynligvis vil bruge mere i fremtiden på grund af forretningsforhold som børnepasning og langvarig pleje. Hvis du køber et hus før eller efter du begynder at opdrage et barn, vil du bruge mange andre penge end tilbagebetaling af lånet i første halvdel af tilbagebetaling af pant på grund af virkningerne af børnebidrag og udsigterne til indkomst og udgifter har tendens til at være uklar. Der er derfor også en metode til refinansiering til et realkreditlån med fast rente og derefter et blandet planlån med variabel rente i 10 år, indtil børneopdræt er afviklet og husstanden har råd til det. Ændring af rentebetingelserne på et realkreditlån ved refinansiering træffer beslutning om, hvorvidt der skal foretages en pålidelig fremtidssyn.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!