Hvad er en sortliste for en screening af lån?

Når du bruger et indkøbslån, er der en undersøgelse, men der er mennesker, der slet ikke har lånet. Der er en såkaldt sortliste i indløsningsverdenen, men så længe den har et navn på den, kan du ikke bruge et lån. I modsætning til det generelle billede, der er knyttet til ord, er en sortliste ikke en sort liste med navnene på farlige mennesker i træk. Det er en informationsliste over kreditbureauer, der registrerer personer, der har været forsinkede med tilbagebetaling af et lån i en bestemt periode, eller som endnu ikke har betalt efter et bestemt tidsrum efter tilbagebetalingsdatoen. En 3-måneders eller 12-måneders kriminalitetsregistrering opbevares som information, der adskiller den fra normale tilbagebetalingsforsinkelser. I tekniske termer kaldes denne sortlisteinformation bevægelsesinformation, ulykkesinformation, forsinkelsesinformation osv., Men disse kaldes ofte sort information, og denne liste kaldes en sortliste. Så længe dit navn er på denne sortliste, uanset hvor meget du vil optage et indkøbslån, er det sandsynligvis ikke muligt. Forsinket betaling betyder ikke, at du bliver sortlistet med det samme, men hvis betalingen er forsinket i mere end 3 måneder fra den faste tilbagebetalingsdato, vil den blive efterladt som kriminel information, selvom du endelig betaler indbetalingen. Når dit navn er på sortlisten, forsvinder det ikke i fem år, selvom du foretager en ordentlig tilbagebetaling. Og i løbet af denne periode vil undersøgelsen af ​​lån såsom pant og indkøbslån ikke bestå. Lån vil ikke blive brugt, medmindre det består undersøgelsen, og så længe ulykkesoplysningerne er anført i kreditoplysningsbureauet, vil undersøgelsen ikke bestå. Det er meget vanskeligt at få et lån i løbet af denne periode. Effekten af ​​at blive sortlistet er så stor, at intet lån kan bruges til fremtidig forbrugerliv. Sørg for at tænke grundigt over, når du handler med et indkøbslån, så du ikke får ulykkesoplysninger uventet.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!