JA-bankrente

Blandt de mange låneselskaber er det bedste ved JA Bank Loans, at de har lave renter. Renterne har tendens til at være højere for private billån fra andre forhandlere og forbrugerfinansieringsselskaber på grund af manglende screening. Blandt dem er lånet fra kreditsalgssystemet lånet fra detailbutikken. Og renten på billånet fastsættes uafhængigt af forhandleren. Det er indstillet til omkring 15%. Lejlighedsvis har vi kampagner for at sænke renten. Det er vigtigt at bemærke, at selvom renten er lav, kan de tilføjes prisen på selve bilen. Det betyder, at det billån, der skal sammenlignes, ikke kun skal betragtes af renten, men også af den samlede betalingspris inklusive bilkarosseriprisen. I forbrugerfinansieringssystemet modtager du et lån i form af et gratis lån i stedet for et privat billån. Med denne slags mekanisme kan du bruge penge uden for bilen, men bilen er muligvis ikke i dit navn. Er det ikke en god fornemmelse at betale et lån til en bil i en anden persons navn? Som et resultat giver JA-realkreditlån dig mulighed for at optage et lån i dit eget navn til en lav rente. Sammenlignet med forskellige ting er det en bil, jeg købte til en rimelig lav rente, så jeg kan eje min egen bil under mit eget navn, så det er et særligt anbefalet realkreditlån.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!