Hvad er en swaprente?

FX, som er et populært emne i disse dage, er en forkortelse for valutamarginalhandel og er en investering, hvor et bestemt beløb deponeres hos en erhvervsdrivende til handel med fremmed valuta, svarende til marginhandel med aktier. Du køber og sælger valutaer mellem to lande, og du opnår et overskud baseret på ændringen i valutakursen og renteforskellen kaldet swaprenten. Funktionen er, at transaktionsgebyret er meget lavt, og at du kan handle når som helst. Også, hvis du betaler valutaen i et land med en lav rente og køber valutaen i et land med en høj rente, vil der være en lille forskel i renten. Dette er en fortjeneste som byttepunkt. Når du sælger japansk yen og køber udenlandsk valuta, er renten i Japan lav, så nu er det et positivt swappoint, og det vil være en lille fortjeneste. Men hvis du foretager en omvendt salgstransaktion, trækkes swap-en. Da den amerikanske dollar er en valuta med en højere rente end den japanske yen, vil der være et positivt swappoint, når du køber den amerikanske dollar i japansk yen. Bytpoint beregnes dagligt, så du tjener en lille fortjeneste hver dag. US dollar swap point er i øjeblikket omkring 153 yen. Det er prisen, når du har 10.000 amerikanske dollars om dagen. Bytpoint tilføjes hver dag bare ved at holde den udenlandske valuta, du har købt, og dine penge vil stige. Selve swappoint er fri for udsving i valutakurser, så medmindre renten ændres væsentligt, kan du forvente en stabil fortjeneste. Selv folk, der ikke kan læse markedets bevægelse, vil være i stand til at styre fonde med en årlig rente på ca. 20% ved at udnytte swaprenten godt. Det er en metode med lav risiko og høj retur.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!