Bank-tilknyttet forbrugerfinansieringsgrænse

Brugsgrænsen indstilles i henhold til resultatet af undersøgelsen, og du kan låne penge inden for dette interval. Der er screeningsstandarder, der er indstillet af indløsningsfirmaet, og dem, der ikke opfylder disse standarder, har en lavere grænse. Banktilknyttede kasserer får mere sandsynlighed for store lån. Mobit tilknyttet Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ og DC Cash One fra Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ Group. Jeg synes, at det maksimale lånebeløb på ca. 3 millioner er det bedste. Ud over bankbaseret indløsning er der steder, hvor du kan få en stor mængde lån. For indløsning vil den grænse, der blev besluttet ved den allerførste undersøgelse, stige eller falde afhængigt af brugssituationen og tilbagebetalingsholdningen. For at opretholde en behagelig lånesituation er det nødvendigt at være forsigtig med ikke at reducere denne grænse. For at få et kortindløsningsfirma til at hæve grænsen skal du foretage en ordentlig tilbagebetaling og optjene “kredit”. Planlagte tilbagebetalinger øger kredit, men forsinket tilbagebetaling kan føre til tab af kredit. Selvom det først er let at låne en stor sum penge, hvis du holder det hemmeligt på trods af at du skifter job eller skifter kontakt, mister du troværdigheden. At foretage tilbagebetalinger uden problemer og ikke skabe problemer med forbrugerfinansieringsselskaber er nøglen til at gøre det lettere at låne penge.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!