Ansættelse af toldbetjent

Der er forskellige erhverv i verden, men har du nogensinde hørt om besættelsen af ​​toldmægler? Hvad skal jeg gøre for at blive toldmægler? Og hvordan får du et job som toldmægler? Lad os først lære om toldofficeren selv. En toldbetjent er en national kvalifikation relateret til eksport og import af varer. Under finansministeriets jurisdiktion er det en vigtig opgave, der understøtter international logistik mellem verden og Japan. Hver dag importeres og eksporteres mange varer fra verden til Japan og fra Japan til verden uden vores viden. Toldmedarbejderen rapporterer til toldkontoret om “hvem”, “hvor”, “hvad” og “hvor meget” den søfragt, der transporteres ad søvejen, og den luftfragt, der transporteres med fly, importeres og eksporteres og får tilladelse. Det er et job at udføre “toldklarering”. Derudover skal toldembedsmænd undersøge, om import- og eksportangivelser foretages korrekt og blokere distributionen af ​​narkotika, pistoler osv. Derudover skal forbrugsafgifter og told opkræves korrekt og præcist. En kvalificeret toldbetjent skal gennemgå og forsegle tolddokumenter. Kun en toldbetjent kan erklære import / eksport af gods. Derfor er det toldmyndighedens job at have brug for viden om forskellige varer. Det er også et job, der kræver evnen til at sortere produkter og hurtig reaktion.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!