Gennemgang af indkøbslån

Det er et indkøbslån, der gør det let at anvende og behandle, men du kan ikke bruge det, medmindre du har bestået eksamen. Dette er vigtigt, så længe du beskæftiger dig med penge. Hvad er kriterierne for at bestå eksamen? Som en generel forudsætning skal du være en voksen med regelmæssig indkomst. Ud over dette kontrolleres også antallet af lån fra andre virksomheder. Dette er information som om andre finansielle institutioner bruger caching, og hvor meget de bruger i alt. De, der allerede har et lån svarende til halvdelen af ​​deres årlige indkomst, har svært ved at bestå eksamen. Tilstedeværelsen eller fraværet af forsinket historie er også genstand for undersøgelse. Er der noget problem med tilbagebetalingsholdningen af ​​de penge, der hidtil er lånt af det finansielle selskab, eller er der nogen forsinkelse? Hvis du er forsinket mange gange, er du dårligt stillet. Især hvis overtrædelsesperioden overstiger en bestemt periode, vil den skyldige persons navn og optegnelse blive efterladt som oplysninger om ulykker i kreditbureauet. Da det er vigtigt at have regelmæssig indkomst i screeningskriterierne, er det ret vanskeligt for ikke-regelmæssige deltidsarbejdere og ledige at bestå screening af dyre shoppinglån. Hvis du laver en fejl i dit telefonnummer eller adresse, har du ansøgt om et lån med en fiktiv adresse eller et telefonnummer, og det vil være svært at bestå eksamen på grund af kreditproblemer. Hvis du ansøger fra Internettet, har du en tendens til at sende det med det forkerte indhold skrevet, så tjek omhyggeligt. Du kan bruge et indkøbslån, hvis du rydder forskellige screeningsbetingelser og klarer screening. Bemærk, at hvis du ikke består eksamen, vil du ikke være i stand til at bruge virksomhedens indkøbslån.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!