Sigtes efter FX swap-levetid

Der er en hel del mennesker, der ønsker, at de kunne leve deres daglige liv med bare bytteoverskud. Der er mange mennesker, der ønsker at tjene leveomkostninger bare ved at holde udenlandsk valuta i FX, men er der en gennemførlig plan? Nogle af de mennesker, der driver Forex, kaldes swap-grupper. Vi vil fortsat akkumulere swappoint uanset urealiserede gevinster og tab forårsaget af prisbevægelser. Køb f.eks. US $ 20.000. Vi vil sætte en masse aktiver for at modstå langsigtede markedsudsving. Hvis swaprenten er 160 yen, tjener du 320 yen dagligt og 9.600 yen månedligt. Hvad der dog bør undgås, når man antager en langsigtet beholdning, er en tabsskæring, der opstår, når det urealiserede tab bliver for stort. Som en modforanstaltning er det okay at sætte mange aktiver og falde til ca. 90 yen pr. Dollar. Folk har forskellige meninger om, hvor store markedssvingninger der kan forekomme, men en politik bør fastlægges på forhånd. I Forex kan du øge swaprenten ved at øge mængden af ​​midler og købe mere udenlandsk valuta. Til sidst øges swaprenten med 10.000 yen hver dag i stedet for 10.000 yen hver måned. Hvis du har en masse penge, kan du få en masse indkomst med bare byttepoint.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!