Mekanisme for transaktionsgebyrer for online aktier

Hvis der er et transaktionsgebyr, er det uadskilleligt fra aktiehandel. Der opkræves gebyrer for hver transaktion, så de, der handler mange gange i daghandel, kan ikke overses. Hvis du utilsigtet glemmer eksistensen af ​​kommissioner og gentagne transaktioner, bliver margenen, som du skal være i stand til at få fra online-aktier, mindre og mindre. Det er muligt, at du troede, du ville få en positiv aftale, fordi du ikke kendte transaktionsgebyrerne nøjagtigt, men du tabte faktisk penge. I en alder af aktiehandel skal du vide nøjagtigt, hvad et værdipapirselskabs transaktionsgebyrer er, og under hvilke betingelser gebyrene vil stige eller falde. Gebyrstrukturen er fast for hvert værdipapirfirma, der håndterer transaktionen. I det faste dagesystem, hvor provisionen er fastsat for hver samlede kontraktenhed pr. Dag, er overdragelseskommissionen et fast beløb, uanset hvor mange transaktioner der foretages den dag. Systemet med en dags fast sats er et godt system for dem, der ønsker at tjene detaljeret overskud og købe og sælge mange gange. Kontraktenhedssystemet er et system, der opkræver en kommission, hver gang du handler online aktier, så det er velegnet til folk, der har aktier på mellemlang til lang sigt, eller som ikke handler meget ofte, fordi hyppigheden af ​​aktiehandel er lav. Jeg vil. Selvom du siger det ordnede beløbssystem i en bid, er det ikke det samme, og der er steder, hvor gebyret er fladt, og gebyret gradvist er forskelligt afhængigt af transaktionsvolumenet som det kontraktbeløbte gebyr for trappesystemet. Gebyret er ikke, hvad du vil have. Hvilken der er bedre afhænger af transaktionens form. Ud over denne gebyrstruktur er der tilfælde, hvor et envejsgebyr er tilstrækkeligt for transaktioner, der er afviklet på en dag, og der er tilfælde, hvor gebyret er gratis, indtil transaktionsbeløbet når et bestemt niveau.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!