Hurtigt stigende dagarbejdsbyte

Hvis du vil have en dagarbejder, kan du registrere dig hos et vikarbureau og få en grundlæggende forklaring, så du kan blive introduceret til en dag arbejdstager, når du vil arbejde. Tjek via telefon eller e-mail, om du har et dagarbejderjob dagen før, og hvis der er et job, skal du gå til mødestedet dagen. Der styres opkald fra personale, der går til stedet. Hvis det planlagte antal mennesker ikke samles på dette mødested, kan vi muligvis samle folk ved at ringe til andre dagarbejders registranter for at matche antallet af mennesker. Arbejdsforsendelsesloven trådte i kraft i 1986, og en større revision af afsendelsesloven i 1999 indførte deregulering, der muliggør udsendelse af ufaglært arbejdskraft og stedforsendelse som dagarbejdere. Det har skabt problemet med at udvide den nuværende dagarbejde og deltidsjob i dagarbejde. Japans afsendelsessystem for arbejdstagere er det laveste i verden med hensyn til beskyttelse af arbejdstagerne. For nylig har der været opfordringer til at efterligne lovgivningen om beskyttelse af arbejdstagerne i andre lande for at forbedre den. Det ser ud til, at kun få mennesker er rigtig tilfredse med dagarbejde på baggrund af den hurtige stigning. Der skal være mange mennesker, der er tilbageholdende med at fortsætte med at arbejde deltid som dagarbejder, fordi de ikke kan skifte job glat og ikke kan blive fuldtidsansatte, fordi de har til hensigt at oprette forbindelse. Nogle unge har måske forladt deres forældre af en eller anden grund, eller andre er muligvis blevet evakueret fra deres lejlighed uden at betale husleje på grund af gentagen og ustabil beskæftigelse. På denne måde er mange mennesker tvunget til at arbejde deltid som dagarbejdere og arbejde i vanskelige situationer.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!