Folk der er lette at låne med forbrugerfinansiering

I undersøgelsen af ​​forbrugerfinansiering er det en stor forudsætning, at “mænd og kvinder over 20 år med stabil indkomst” er den første store forudsætning. Ved afgørelsen af ​​lånegrænsen tages der også hensyn til alder, beskæftigelse, årsindkomst osv. I undersøgelsen henvises kreditbureauet først. Til personlig kontrakt og tilbagebetalingshistorik bruger vi det kreditoplysningsbureau, som det indløsende låneselskab er medlem af. Uanset om du har en historie med at bruge caching, eller om du allerede har tilbagebetalt, er den efterladt. Folk, der har brugt forbrugerfinansiering nul eller kun et par gange og ikke har noget problem med deres tilbagebetalingsholdning, vil sandsynligvis stole på. Tjenestemænd, kontormedarbejdere og erhverv med lav omsætningshastighed er lette at bestå eksamen og kan let lånes. Det, der er vigtigt, er, om indkomsten er høj eller ej, og om den er stabil eller ej, og i den forstand evalueres den høje længde af tjenesten. De, der undlader undersøgelsen, er dem, der vurderes at være ude af stand til at tilbagebetale, såsom arbejdsløse. Andre mennesker, der er mere tilbøjelige til at bestå eksamen, er dem, der bor i deres eget hjem med deres familie. Dette skyldes, at sådanne mennesker ofte ikke opgiver deres tilbagebetalinger og returnerer dem uden at løbe væk. Forbrugerfinansiering vælger den person, der skal låne ud i en sådan screening, men det betyder ikke, at du ikke kan låne, fordi den ikke opfylder betingelserne. Der er lån til kvinder og lån til studerende, og screeningskriterierne er forskellige, så det er en god ide at kontrollere forbrugerfinansiering her og der.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!