Årsager til udsving i valutakurser

Vekselkursen, som er valutakursen mellem nationer, fortsætter med at svinge, så længe transaktioner finder sted. Valutakursen for en valuta på markedet bestemmes af balancen mellem udbud og efterspørgsel efter den pågældende valuta. Når mange mennesker ønsker en valuta, og den anden valuta ikke længere er nødvendig, køber folk den, de ønsker at sælge den valuta, de ikke længere har brug for. På dette tidspunkt vil værdien af ​​den valuta, du ønsker, stige, så udvekslingsforholdet vil svinge. Værdien af ​​valutaer, der ofte er efterspurgte, stiger, og værdien af ​​valutaer, der ikke er nødvendige, falder. Værdien svinger afhængigt af magtforholdet mellem hvad du sælger og hvad du køber, ikke kun på valutamarkedet, men også i den faktiske køb og salg af varer. For valutaer er den grundlæggende faktor en af ​​de faktorer, der har stor indflydelse på balancen mellem udbud og efterspørgsel. Dette er et lands økonomiske vækstrate, væksten i arbejdsproduktivitet, engrospriser osv. Og viser landets grundlæggende økonomiske magt. Lande, hvor værdien af ​​penge stiger, har så høje tal og forventes at have et bedre vækstpotentiale. På den anden side, hvis der er en midlertidig bevægelse af en enorm mængde udenlandsk valuta på grund af eksportafregning foretaget af et stort bilfirma eller erhvervelse af et oversøisk selskab, vil valutakursen svinge midlertidigt. Dette kaldes den faktiske efterspørgselsfaktor og er tilfældet, hvor markedsprisen er knyttet til bevægelsen af ​​fremmed valuta forårsaget af bevægelsen i økonomien. Ikke kun økonomien, men også politiske faktorer som store naturkatastrofer og ulykker, politiske ændringer og ændringer af ledere er faktorer, der svinger valutakurser. Alt, hvad der sandsynligvis vil påvirke økonomien, kan være en faktor i valutasvingninger. Krig er den bedste af alle. For eksempel har markedet sætningen “nødkøb af dollar”. Som ordet siger, viser det, at dollaren er nødvendig og værdsat, når en naturkatastrofe, krig mellem nationer eller konflikt forekommer et eller andet sted i verden.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!