Byt renteorienteret erhvervsdrivende

Når du vælger en Forex-trader, hvis du sigter mod swap, skal du kigge efter en passende trader til swap. Først og fremmest er det vigtigt at vælge en pålidelig trader i Forex. Hvis du tænker på drift over et langt tidsrum, skal du tale om det, medmindre leverandørerne fortsætter i lang tid. Vælg derfor en erhvervsdrivende med god investeringsydelse, som sandsynligvis ikke vil kollapse i fremtiden. For at beskytte dine egne aktiver, lad os gøre det til et sted med tillidsbeskyttelse. Hvis indskuddet deponeres i en bank som en trustbeskyttelse, kan du stole på minimumsgarantien. Selv hvis der opstår problemer i Forex-forhandleren, er indbetalingen i banken, så du kan trække dine egne aktiver ud. Da swappoint er det vigtigste, skal du vælge en Forex-forhandler med et højt swappoint. Bemærk, at swap-værdierne er forskellige. Selv forskellen på 1 yen og 2 yen kan ikke overses med den antagelse, at den akkumuleres hver dag til langvarig drift. Forex Dotkomu, Central Tanshi Online Trade, Click 365 osv. Er velegnet til dem, der ønsker at styre langsigtede investeringer ved at akkumulere swaps. Klik på 365, som har skatteincitamenter, har styrker, som andre valutakurser ikke har, og vil have stor indflydelse, når fortjenstmargenen bliver stor senere.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!