FX til nybegynderadministration

Det ser ud til, at antallet af mennesker, der starter FX, stiger. Mekanismen for FX svarer meget til margenhandel med aktier. En vis mængde midler kaldet margin deponeres hos en erhvervsdrivende for at købe og sælge udenlandsk valuta. Den gennemsnitlige forventede levealder for japanere stiger år for år, men det ser ud til, at mange mennesker er bekymrede for deres fremtidige liv. Jeg vil oprette aktiver til at leve en alderdom, der opfylder et bestemt niveau, så jeg ikke er i problemer, når jeg er færdig med at arbejde i pensionsalderen. Indskud på kort sigt kan ikke bruges som en investeringsmetode på grund af et fald i det årlige afkast, og det kan forventes, at investeringsmetoden ikke vil være tilstrækkelig. FX demonstrerer også sin styrke til langsigtet kapitalforvaltning. Så længe du har risikokontrol, kan du opnå effektiv fortjeneste med meget mindre gebyrer end investeringsforeninger og tidsindskud. Systemet kaldet swap point er en af ​​de store attraktioner i Forex, og forskellen i rentesatser, der opstår, når handel med valuta mellem to lande bliver en lille fortjeneste hver dag. Swappoint genererer fortsat overskud hver dag, selvom valutakursen ændres, og der er et urealiseret tab. Bytpoint varierer afhængigt af valutaen, men i øjeblikket, hvis du ejer 10.000 dollars om dagen, vil det være omkring 145 yen. Daglig ophobning er en stor fortjeneste. Bytpoint er ikke nødvendigvis høje, men det er attraktivt at kunne afvikle en stor mængde penge med FX som margin selv med en lille mængde midler. Hvis du bruger det, vil du være i stand til at øge den swaprentesats, du kan få pr. Dag. Ved at bruge swap-point med de aktiver, der endelig er steget, er det muligt at generere overskud uden at blive påvirket, selvom yenen styrker sig kraftigt. Hvis du kan holde udenlandsk valuta på det rigtige tidspunkt, kan du oprette en tilstand, hvor du kan fortsætte med at tjene indkomst uden at skulle arbejde hårdt hver dag for at kontrollere markedsprisen.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!