Selve konkurs procedure

I tilfælde af konkurs, hvordan skal den egentlige procedure udføres? Det tager cirka 4 måneder til 6 måneder, indtil undtagelsen er besluttet. Dette er perioden fra indgivelse af personlig konkurs. Først og fremmest er det nødvendigt, før proceduren påbegyndes, at indsamle oplysninger såsom gældsbalancen, udarbejde en selvkonkursindgivelse og forberede de dokumenter, der skal vedhæftes arkiveringsdokumenterne. Når du har de nødvendige dokumenter, kan du indgive konkurs ved distriktsretten. Det vil være den domstol, der har kompetence over den adresse, hvor andrageren har bopæl. Jeg vil møde i retten efter cirka en måned. Når du kommer, vil dommeren spørge dig, hvorfor du blev insolvent. Et par dage efter optræden træffes en konkursafgørelse, og retten underretter hver debitor. Hver kreditor vil blive offentliggjort i den officielle bulletin omkring to uger senere. Derfra vil konkurs blive bekræftet omkring to uger senere. Undtagelsesundersøgelsen og krydsundersøgelsen gennemføres omkring en måned senere, når du møder i retten for tredje gang. Afgørelsen om fritagelse træffes ca. en måned eller mere efter retten. Meddelelsen vil ske fra den officielle bulletin omkring to uger senere. Undtagelsen vil blive bekræftet efter ca. 2 uger. Dette annullerer gælden.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!