Når tilbagebetaling af gæld er forsinket

Hvad sker der, når du ikke kan tilbagebetale din gæld inden forfaldsdatoen? Det kan være forbundet med dramalignende prangende uro og intimidering, men virkeligheden er ikke så voldelig. Der er dog ingen tvivl om, at hvis du forsinker din tilbagebetaling af gæld, bliver du mentalt hjørnet. Ikke uden truende samlinger, men kun nogle ondsindede leverandører. Generelt forbyder loven indsamling og udlån af tilbagebetaling kontant af gangstere. Hvis en pengeudlåner udnævner en gangster som forretningsstøtte, vil han eller hun blive pålagt en bøde på op til 3 millioner yen eller fængsel i mere end et år. Hvis gælden ikke tilbagebetales, er det generelle mønster, at entreprenøren ringer til dig dagen efter tilbagebetalingsdatoen. Der er også en gentleman, der beder personen selv om at optræde som agent uden at angive sit firmanavn, og på dette tidspunkt bliver han stadig spurgt om årsagen til kriminaliteten i normal tone. Formålet med dette opkald er at få dig til at love, hvornår du skal betale tilbage. Du kan tro, at det er usandsynligt, at du vil vente i mere end en uge. Du bliver bedt om at tilbagebetale inden for få dage. Opkald gentages, indtil de er tilbagebetalt. Hvis tilbagebetalingen ikke betales inden den lovede dato, foretages det samme opkald igen, og overførselsdatoen vil blive lovet. Telefonholdninger synes at være dårligere eller skræmmende for mellemstore eller mindre långivere. Hvis du fortsat er forsinket, modtager du et påmindelsesbrev ca. en gang om ugen. På dette tidspunkt vil du være i stand til at kontrollere dit kvarter og dine almindelige butikker, lytte til dine livsstilsmønstre og samle dine besøg. Du vil også være i stand til at udføre baggrundskontrol og familieregistreringer. Hvis overtrædelsen fortsætter, føjes navnet til kreditbureauets sortliste som oplysninger om ulykker. Disse oplysninger forbliver, selv efter du har betalt, og du vil ikke være i stand til at bestå den nye indbetalingsanmeldelse på grund af optegnelser om 3 måneder og 12 måneder, der er forsinket. Afskærmning af ejendom er en sidste udvej og gøres ved at gå til en domstol, hvis tilbagebetaling af gæld fortsat er forsinket under disse omstændigheder. Selvom du helt undslipper fra gæld, hvor mange renter vil du bære på ryggen? Der er muligvis ingen måde at flygte på, undtagen at opgive samfundet og opgive alt.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!