Undersøgelse af bankrelateret indløsning

For at få et lån fra et indløsningsfirma skal du bestå visse screeninger, der kræves af virksomheden. Screeningen afgør, om personens ønskede lånebeløb kan tilbagebetales. For ikke længe siden var det et svagt punkt i bankbaseret indløsning, at undersøgelsen tog for lang tid. Men i dag er produkter, der sælger kortvarige undersøgelser, på markedet, og At-Loan og Mobit giver resultater på få sekunder. Vi gør også en indsats for bankrelateret indløsning, såsom at producere hurtige undersøgelsesresultater. Kontrolsteder til undersøgelsen er alder, alder, hvilken slags virksomhed og hvor mange år du har arbejdet. Som en retningslinje for, om du ejer et hus eller ej, og om du har en ægtefælle eller børn, skal du have arbejdet i mindst to år for at få et banktilknyttet kontantlån. Hvad indløsningsvirksomheder ser efter, er, om de har en stabil indkomst, og hvad de ser efter med hensyn til beskæftigelse og års tjeneste er en stabilitetskontrol. Undersøgelsen er med andre ord, hvorvidt den månedlige indkomst er stabil, snarere end hvorvidt den årlige indkomst simpelthen er høj. Desuden er det en undersøgelsespost, om du har brugt forbrugerfinansiering før, eller om tilbagebetaling ikke er forsinket. Hvis du har en historie med forsinkede tilbagebetalinger eller har lån fra flere indløsningsvirksomheder, vil det være meget vanskeligt for dig at bestå bankindbetalingsundersøgelsen.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!