Før du låner penge til forbrugerfinansiering

Hvis du prøver at låne penge, er du sandsynligvis den første person eller bekendt, ellers tænker du højst sandsynligt på at bruge forbrugerfinansiering til at skaffe penge, men bortset fra det. Det er måske ikke kendt, at der er en måde at låne penge. Hvis du bruger et tidsindskud, kan du låne næsten 90% af din tidsindskudssaldo fra en bank. Selv med et postlån kan du låne penge med 90% af din tidsindskudssaldo som vejledning. Rentesatsen er indlånsrenten plus ca. 0,5%. Rentesatser er betydeligt lavere end forbrugerfinansiering, så hvis du har et tidsindskud, hvorfor ikke først overveje, hvordan man låner penge fra det? Det er også en lidt kendt måde at låne penge på, men du kan også låne penge fra et forsikringsselskab. Dette er et forsikringstagers lånesystem og er begrænset til forsikring med tilbagebetaling ved udløb. For nylig er mange mennesker forsikret som en pension, så det kan være en måde at låne penge, der kan bruges uventet. Renter varierer fra virksomhed til virksomhed, og det maksimale beløb er ca. 80% af refusionen. Dette kan også være en smule skræmmende med en vis modstand, men der er også en måde at låne penge fra virksomheden i form af en forudbetaling af løn. Da dette imidlertid er en rettighed, der er fastsat af Labour Standards Bureau, kan virksomheden ikke afvise ensidigt, hvis der er et tilbud fra en medarbejder. Hvis du ikke kan finde en anden lov, er rådgivning med virksomheden en god måde at låne penge på.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!