Om udryddelsesrecept for gæld

Udryddelsen af ​​en ret, der opstår, når en betingelse varer i lang tid, og situationen ikke ændres i lang tid, kaldes forældelsesfrist. I civile anliggender er der erhvervelseslove og udryddelseslove, og i straffesager er der retsforfølgningslove og straffelove. Af disse, hvad der kaldes udryddelsesfrist, gør tilbagebetaling af gæld forældelsesfrist. Forældelsesfristen anvendes på forskellige andre situationer, og forældelsesfristen for mord er også baseret på dette system. Hvornår forsvinder aldringen, at den gæld, der lånes af det indløsende lån, forsvinder? Lån til vedtægter er baseret på den dato, hvor du lovede at tilbagebetale din gæld, eller den dato, hvor du foretog tilbagebetalingen, og betingelserne vil være opfyldt fem år eller mere efter denne dato. Hvis gælden forsvinder på grund af forældelsesfristen, vil det finansielle selskab ikke være i stand til at kræve tilbagebetaling. Først efter fem år er gået uden nogen tilbagebetaling fra kreditor og ingen tilbagebetaling fra skyldner, vil betingelserne for at slukke gælden ved forældelsesfrist være opfyldt. Men hvis du forlader det uden at gøre noget, vil gældsbestemmelsen ikke blive fastslået. Udryddelsesloven for gældsstatutten er kun effektiv ved tydeligt at fortælle den anden part, at udryddelsesloven anvendes. Derudover anses forældelsesfristen for at slukke en gæld for at være suspenderet, hvis visse betingelser er opfyldt, og beregningen af ​​antallet af dage vender tilbage til tegningen. Hvis du har til hensigt at udnytte gældsloven, skal du være opmærksom på, at det ikke er lovpligtigt, hvis du tager skridt til at indrømme, at du har gæld (svar på en anmodning om tilbagebetaling), eller hvis du indgiver en procedure.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!