Hvad er en fremmed valuta velegnet til begyndere?

Hvad skal du vælge blandt de mange valutapar? Hvis du kan forstå kendetegnene ved hver udenlandsk valuta og styre den ved at udnytte din foretrukne udenlandske valuta bedst, er der ingen tvivl om, at du vil være en beroligende allieret med at øge aktiverne med valutakurser. Hvis du kun køber en fremmed valuta, vil du være risikokrævende, så du skal have flere valutaer. Et nærmere kig på udenlandske valutaer inkluderer store valutaer, som markedsdeltagere køber og sælger ofte, og kvasi-store valutaer, der handler moderat, hvis ikke så meget som større valutaer. Forskellen mellem større og kvasi-store valutaer ligger i transaktionsmængden. Udenlandske valutaer med mindre handelsvolumen kan bevæge sig hurtigere i en retning. Den amerikanske dollar forbliver den vigtigste valuta, der handles globalt i forskellige aspekter, såsom køb og salg af olie. Mange poster afregnes i dollars. Information og analyse leveret af Forex-forhandlere og økonomiske kommentatorer er ofte dollars, og det er et væld af vurderingsmateriale for begyndere, der ønsker at sammenligne forskellige oplysninger. Euroen er en af ​​de tre største valutaer sammen med den amerikanske dollar og yenen, og euro / dollar har den højeste handelsvolumen i verden. Det kan siges, at det er en meget ligetil valuta med klare op- og nedture. Den newzealandske dollar og den australske dollar er næsten store valutaer, men de er populære på grund af deres høje swaprenter. Renterne er højere i New Zealand end i den australske dollar, men priserne er ustabile. I begge lande vil man snakke om renteforhøjelser og rentesænkninger. Dette skyldes, at renteproblemer er direkte knyttet til swappoint. Pund sterling er kendt som en højrisiko udenlandsk valuta med højt afkast. For begyndere ‘Forex investering, når du først er vant til det, behøver du kun at begynde at arbejde lidt efter lidt.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!