Om suspension af ældning af gæld

Forældelsesfristen for tilbagebetaling ved brug af et indløsningslån er 5 år. Hvis långiveren udøver den retlige ret, eller låntager anerkender gælden og accepterer at tilbagebetale den inden udløbet af forældelsesfristen, nulstilles forældelsesfristen, og forældelsesfristen udløber. Perioden vender tilbage til begyndelsen. Du skal fortælle perioden indtil gældsbestemmelsen og vente på, at den nye forældelsesfrist udløber. Årsager til suspension af gældsbegrænsningen omfatter krav fra forbrugerfinansieringssiden, tvangsauktioner, midlertidig disposition og godkendelse af gæld. Begge er fastsat i civillovgivningen. Imidlertid er anmodningen fra det finansielle selskab, når sagen indgives, og forældelsesfristen vil ikke kun blive afbrudt af et brev eller en telefon, der påpeger forsinkelsen i tilbagebetalingen. For indholdscertificeringsflyvningen vil gældsudryddelsen dog blive suspenderet, hvis anmodningen fremsættes i retten inden for et halvt år efter modtagelse af anmodningen. Jeg hører ofte ordet, at hvis du ikke åbner mailen, vil du ikke modtage det, men det er en misforståelse. Udryddelsesrecepten kan også slukkes ved skyldnerens handlinger. Dette er tilfældet, når du har betalt en del af din gæld eller erkendt eksistensen af ​​din gæld. Selv efter forældelsesfristen ved forbrugerfinansiering, at påmindelser og anmodninger om tilbagebetaling kommer som en selvfølge. For at anerkende eksistensen af ​​gæld kan du for eksempel underskrive et nedsættelsesforslag. Ved at underskrive nedsættelsesforslaget anerkender skyldneren gældens eksistens, så gyldighedsperioden, indtil gældsbestemmelsen genoptælles fra starten.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!