Forholdsregler ved tilbagebetaling af kortindløsning

På grund af en pludselig ulykke eller et pludseligt behov er månedlig tilbagebetaling muligvis ikke som forventet. Det kan siges, at jo længere periode, jo mere sandsynligt er det at forekomme. Især hvis du fortsætter med at tilbagebetale i lang tid, kan du løbe tør for penge på grund af en pludselig ceremoniel lejlighed, og du kan muligvis ikke kun tilbagebetale den måned. Den første tilbagebetalingsmetode, der kommer til at tænke på sådanne tidspunkter, kan være at låne penge fra et andet indløsningsfirma for at foretage et kortindfrielsesindfrielse. Men hvis du bruger forskellige indløsningsvirksomheder, tjener du renter for hver enkelt hovedstol, hvilket gør det månedlige tilbagebetalingsbeløb vanskeligt. Når du har lavet et kort, vil det være lettere for dig at låne fra nu af, så låneforbruget kan kun stige. Det fungerer muligvis ikke, men du kan muligvis justere tilbagebetalingsbeløbet for måneden ved at tale med indløsningsfirmaet. Det er ikke en radikal tilbagebetaling, men du kan kun betale renter på månedens tilbagebetalingsdato for at komme forbi rushen. Det er ikke en tilbagebetaling af de lånte penge, men det er en legitim metode at få dem til at vente til næste tilbagebetalingsdato. Hvis du efterlader dit kort indbetalt i tide, modtager du et påmindelsesopkald. Det kaldes på navnet på den ansvarlige, så det skal ikke straks bemærkes hjemme eller i virksomheden. Forudgående kontakt er så vigtig, at du ikke kan betale, og du skal kontakte. Kortindløsning har et kreditbureau til deling af oplysninger og føring af tilbagebetalingsregistreringer. Hvis “kriminalitet” er registreret som “ulykkesinformation” her, bevares den i 5 år. Registreringsbetingelsen gælder for dem, der har været forsinkede i 61 dage eller mere eller 3 måneder eller mere. Hvis du har en “kriminalitet” -registrering, kan dit lån, kreditkort eller forbrugerkreditscreening gå galt. Selve proceduren skal være let, når man lejer og vender tilbage, men af ​​en eller anden grund ser det ud til, at benene har en tendens til at være tungere, når man vender tilbage, end når man lejer. For at tilbagebetale sikkert kan det være helt rigtigt at have ønsket om at tilbagebetale tidligt.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!