Netto aktierisiko

Det er en nettobestand, der ser ud til kun at have gode point, men der er nogle punkter at være opmærksom på. Der er ulemper, der er unikke for online-aktier, og de findes ryg mod ryg med bekvemmeligheden ved online-aktier, som giver dig mulighed for at handle hvor som helst og når som helst. Endnu mere, hvis du er ny på online-aktier, skal du være opmærksom på risiciene og prøve at undgå dem. En fælles fordel ved online-aktier er, at computere gennemfører strømmen af ​​transaktioner. Men hvis værdipapirvirksomhedens computer holder op med at fungere, kan den ikke behandle nogen ordrer. Det er ikke svært at handle online aktier, men på grund af sin enkelhed er det let for begyndere at lave utilsigtede fejl i bestilling. Så længe tallene kan behandles, behandler computeren de usædvanlige ordrer, som de er, og udfører dem med det samme. Der er ikke noget problem, hvis du kan bemærke fejlen i skærmbilledet med bekræftelsesskærm, men betjeningen af ​​bekræftelsesskærmen er enkel. Selvom jeg følte mig ubehagelig, hvis jeg placerede en transaktionsordre som normalt, da jeg pludselig bemærkede, at det hele var slut. At være i stand til at gennemføre transaktionsoperationen alene foran skærmen har en tendens til at eliminere følelsen af ​​at flytte penge. Det er let at købe og sælge onlineaktier, som om du spillede et spil. Jeg vil købe og sælge onlineaktier med en klar bevidsthed.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!