Udenlandsk valuta velegnet til swap

Der er flere valutaer, der er egnede, når du vil tjene penge på din første Forex, stædig og swap. De valutaer, der håndteres af FX, varierer afhængigt af virksomheden, men der er ganske mange typer. Amerikanske dollars, pund sterling, euro, australske dollars, canadiske dollars, newzealandske dollars osv. Er almindelige. Der er mange andre områder såsom tyrkisk lira og sydafrikansk rand. Det første valg er en høj rente-valuta. Dette skyldes, at jo højere rente, jo højere swaprente. Den australske dollar og NZ-dollar er valutaer med høj rente, så de opfylder denne betingelse. Men hvis du køber en valuta med et stort udsvingsområde, er der en risiko for, at valutatabet kan blive ubetydeligt. Derudover, hvis du køber en valuta fra et land, hvor markedsoplysninger er vanskelige at indtaste, kan du ikke overse risikoen for en stor udsving i valutakursen på grund af uventede indenlandske forhold, og det kan siges, at det er en valuta for avancerede brugere. Den anbefalede valuta for Forex-begyndere er den amerikanske dollar. Den amerikanske dollar er verdens vigtigste valuta og har stor indflydelse på verdens valutaer, hvilket gør det let at få politisk og økonomisk information. Når vi taler om swappoint, er det ikke så høj rente, men det er inkluderet i en vis grad. Den amerikanske dollar, den australske dollar og den NZ-dollar har til en vis grad høje renter og har en vis mængde information, så de er velegnede til begyndere i swap-grupper. Faktisk skal du i Forex have en kombination af flere udenlandske valutaer, når du sigter mod swaprenter. Har ikke et enkelt lands udenlandske valuta, men ej flere typer udenlandsk valuta, så du kan modstå pludselige udsving.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!