Forex investeringsstil for begyndere

Der er en historie om, at nogle mennesker har ganget deres aktiver i det første år med handel med Forex. Ikke alle vil få succes, men der er en hel del mennesker, der har fordoblet deres aktiver på mindre end et halvt år efter start af Forex, og som har tjent hundreder af tusinder af yen på kort tid. Nogle mennesker har succes, selvom de er nye inden for udenlandsk valuta, men ikke alle har succes. Mennesker, der blindt stoler på forskellige menneskers ord og bebrejder den anden person for fiasko, vokser ikke og vil forblive en begynder for evigt. Lad os udtrække, hvad der er pålideligt og let at forstå fra FX-begyndere. Hvis du ikke distraherer for meget, bliver du ikke forvirret. Hvis dette er din første gang, kan du blive lettet over at bruge en mindre risikabel metode. Gearing er begrænset til ca. 2 til 4 gange, og det er en metode til at sigte mod swappoint i stedet for valutakursgevinster. Hvis du lægger 1 million yen på din konto og køber 2 dollarpositioner, vil gearingen være mere end 5 gange. Byttepunkter er omkring 300 yen dagligt. Selv hvis der er store valutasvingninger, vil der næsten ikke være nogen nedskæring i tabet. Hvis du ikke er vant til at handle endnu, kan du styrke stilen til at få swappoint ved at øge langsigtede beholdninger af udenlandsk valuta uden at skulle foretage hyppige transaktioner. Hvis du føler, at du kan læse fremad, kan du kun øge gearingen og kun købe i store mængder og derefter sigte på en fortjenstmargen. Lad os forme strategien om, hvor vi skal tage risici, og hvor meget afkast vi skal sigte mod. Selv begyndere er sikre, hvis de kan beskytte deres hovedpersoner uden at tage for store risici, finde muligheder og skabe en stil at satse på dem.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!