Tilbagebetaling af kortindløsning

I de senere år er indløsning blevet lettere, og det ser ud til, at tilbagebetaling af kortindbetalinger har tendens til at være vanskelig. Vær opmærksom på, at du har lånt penge. Selvom det er let tilgængeligt, er det ikke dine egne penge. Afstå fra at bruge mere end din indkomst og brug indløsning uden optimisme om tilstrømning og udstrømning af penge. For kortindbetaling kan du indstille tilbagebetalingsdatoen, når du låner. Metoden til at beslutte varierer afhængigt af hvert firma, og der er steder, hvor du frit kan vælge mellem faste datoer og steder, hvor du angiver. Grundlæggende er tilbagebetaling af kortindfrielse en gang om måneden. Det er dog ikke absolut fast en gang om måneden, og du kan tilbagebetale det to eller tre gange. Kortindbetaling er mulig på andre dage end betalingsdatoen. Hvis du vil betale mindre, er en måde at reducere renterne ved at betale tilbage så hurtigt som muligt. Men hvis du tilbagebetaler mere end to uger før indbetalingsdatoen for kortindbetalingen, skal du også tilbagebetale på tilbagebetalingsdatoen for den måned. Hvis tilbagebetalingsdatoen, der er indstillet for måneden, er 30 dage, og hvis du tilbagebetaler den 1. til 15., skal du tilbagebetale den 30.. Hvis du foretager tilbagebetalingen den 16. til 29., vil tilbagebetalingen den 30. ikke forekomme. Pas på ikke at skynde dig og vende tilbage for meget, så kan du ikke betale tilbage.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!