Skolepenge og lånenes rolle

Er der behov for et uddannelseslån? Ideelt set skal du spare dine uddannelsesudgifter lidt efter lidt fra det tidspunkt, hvor barnet er født. Uanset hvilken retning du går i, hvor mange penge skal du forberede dig på at få nok uddannelse? Det mest almindelige svar på spørgeskemaet om, hvor meget du vil forberede dig på at gå i skole for et barn, var omkring 5 millioner yen. Når jeg forbereder mig på omkostningerne ved eksamen fra universitetet, vil jeg gerne have omkring halvdelen af ​​omkostningerne ved at komme ind på universitetet. Omkostningerne ved uddannelse og universitetsliv varierer meget afhængigt af hvilket college du går på. Det billigste mønster er at gå til et nationalt universitet hjemmefra, der koster omkring 5 millioner yen. Hvis du går til et privat universitet uden for dit hjem, koster det dig 10 millioner yen i 4 år. Med andre ord skal du spare 2,5 til 5 millioner yen, hvilket er halvdelen af ​​prisen i 4 år. Dette skøn koster et barn, så hvis du har to eller tre børn, skal du forberede dig på hvert barn. Det tilrådes at betale skolegangsgebyrer og uddannelsesomkostninger til barndom og obligatorisk uddannelse fra månedlig indkomst og bonusser snarere end opsparing og skolelån. Hvis de penge, der allerede er sparet på dette tidspunkt, bruges som uddannelsesudgifter, vil fremtiden ikke fortsætte. På tidspunktet for grundskolen, gymnasiet og gymnasiet kan du dog vælge en privat skole, eller du har måske ikke andet valg end at optage et lån, fordi din månedlige indkomst er afskåret på grund af mangel. Hvis du ikke har råd til at gå i skole på grund af en uventet begivenhed, eller hvis du ikke kan spare så meget som du vil, kan du ende med at bruge et skolelån.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!