Skadesforsikringsselskabs erhvervskvalifikation

Den første kvalifikation, der kræves for at få et kontorarbejde hos et skadesforsikringsselskab, er skadesforsikringens advokatkvalifikation. Den mest basale del af kvalifikationen til et skadesforsikringsselskab. Jo højere specialitet, jo højere type kvalifikation. Selvom du ikke har denne kvalifikation, kan du få kontorarbejde i et skadesforsikringsselskab. Det ser ud til, at mange skadesforsikringsselskaber kræver kvalifikationer til ansættelsesforhold, fordi de ønsker øjeblikkelig arbejdsstyrke. Artikel 276 i forsikringsvirksomhedsloven bestemmer, at der kræves kvalifikationer for at anmode om skadeforsikring. Dette betyder, at efter at du er ansat af et skadesforsikringsselskab uden at have en kvalifikation som kontorarbejde, vil du helt sikkert tage en kvalifikationstest, fordi det er virksomhedens hensigt. Tidligere var General Insurance Association of Japan involveret i kvalifikationerne til kontorarbejde i skadesforsikringsforeningen, så kvalifikationerne selv var fælles for alle virksomheder. Imidlertid gennemfører hvert firma i øjeblikket kvalifikationstest. Andre kvalifikationer end skadesforsikringsadvokatkvalifikationer er forskellige for hvert selskab, så det er bedre at gøre det i hvert firma. Hvis du aflægger en kontoreksamen i et skadesforsikringsselskab, er selve eksamenen ikke så vanskelig. Eksamen er ikke vanskelig, hvis du rent faktisk arbejder som et skadeforsikringsselskab hver dag. Du kan videregive det ved at læse teksten fra forsikringsselskabet. Tidligere, når du først fik kvalifikationen, forblev skadesforsikringens advokatkvalifikation den samme. Systemet er nu blevet ændret til et femårigt fornyelsessystem, som kræver, at du tager fornyelseseksamen gentagne gange hvert femte år.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!