Forex Market og Forex Market

Udenlandsk valuta er en metode til udveksling af valutaer mellem nationer uden direkte udveksling af valutaer. Du kan bruge værdipapirer som checks og veksler til afregning i stedet for faktiske kontanter. Forex forkortes som “gaitame”, men dette er en forkortelse for læsningen “gaikokukase”. Det er en regel at veksle valutaen i et land og et andet til et fast forhold aftalt med hinanden. Den valutakurs, som valutaerne handles med, har ændret sig over tid. I øjeblikket er det flydende valutakurssystem vedtaget, men i et stykke tid blev transaktioner udført under det faste valutakurssystem. På grund af det flydende valutakurssystem bevæger valutakursen sig konstant i øjeblikket. I modsætning til Tokyo Stock Exchange er det et valutamarked, hvor valutahandel udføres, men det eksisterer ikke fysisk. Interbank-transaktioner mellem valutabanker købes og sælges via telefonlinjer og internetlinjer. Med andre ord er valutamarkedet et konceptuelt marked. Valutamarkederne i Tokyo, New York og London er så store, at de kaldes verdens tre største markeder og har stor indflydelse på verdensøkonomien. En dag på Forex-markedet begynder, når det newzealandske marked starter kl. 06:30 japansk tid (kl. 7 om vinteren). Derefter åbner markeder som Sydney, Singapore og London efter hinanden, og markedet slutter kl. 6 den næste dag (kl. 7 om vinteren). Med andre ord er valutamarkedet altid åbent i nogle lande rundt om i verden, og når man lukker, vil det være en anden åben tid. Derfor kaldes markedet aldrig sove.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!